2010-07-11

سقف کاذب

گالری عکس سقف کاذب
سقف کاذب مي تواند بصورت گچي، چوبي، فلزات رنگين، پي وي سي، شيشه اي، آهني، ورق هاي فلزي روکش دار، آلومينيومي، کامپوزيت و غيره نصب شود که در هر صورت قابليت اجراء به صورت واحد و با هم را داراست.
حضور سقف کاذب در ساختمان دغدغه پوشش و مخفي نگه داشتن عوامل زير سقف را از بين مي برد که يکي از ويژگيهاي اين رشته ساختماني نيز هست.
سقف کاذب در مواردي که ذکر مي شود قابليت خود را بروز مي دهد: عبور تاسيسات، آکوستيک کردن، دکوراتيو، سبک کردن ساختمان در برج ها، هدايت و جلوگيري از اتلاف دما و رطوبت، نورپردازي مناسب با شرايط کار و زندگي و....
طراحي اين رشته از صنعت ساختمان به تخصص خاصي نياز دارد. طراح بايد ويژگي هاي همه سازه ها را به خوبي بشناسد. با انواع سقف کاذب آشنايي داشته باشد و نوع کاربردي آنها را در موقعيت هاي مختلف درک کند تا درهنگام اجراء تئوري آن يا طراحي بکار گيرد. موقعيت ها ميتواند اينها باشد: رطوبت، دما، اکوستيک، نور پردازي، دکوراتيو، آب و هواي منطقه اي و مقرون به صرفه بودن. طراحان سقف کاذب هم با انعطاف پذيري متريال سقف کاذب آشنايي دارند. آنها از اشکال مختلف محصولات مطلعند و اين آشنايي به آنها کمک مي کند نقشه هاي بهتري طرح کنند. نقشه هايي که موقع اجرا هم به همان زيبايي روي کاغذ باشند!
پوشش مهمترين کارکرد سقف کاذب است، بعد از آن دکوراتيو و رنگ آميزي و نورپردازي قرار مي‌گيرند.
نصب سريع و آسان سقف کاذب يکي از مواردي است که توليدکنندگان در ساخت و ساز آن کوشش و رقابت مي کنند. طراحان توليد هم تمامي اين موارد را در نظر مي گيرند و متريالي ابداع مي کنند که که همه ويژگي هاي مورد نظر کارفرما و عواملي که بعد از سقف کاذب با آن سر و کار دارند را تامين کند. مثل تکنيسينهاي تاسييات (برقکار،لوله کش، تهويه...)
دوام، استحکام، سبکي، قابليت رنگ پذيري مناسب و آبکاري، مقاوم در برابر خوردگي (اسيد، زنگ زدگي و...)، انعطاف پذيري، قابليت برش کاري (قيچي،اره و...)، قابليت خم کاري و ديگر موارد، همگي عواملي براي رقابت بين توليد کنندگان هستند.

زيرسازي سقف کاذب
زيرسازي براي نگه داشتن سقف کاذب است. به يک مجموعه از سازه هايي گفته مي شود که در کنار هم و با اتصال به هم اسکلتي را به وجود مي آورند که سقف کاذب (سازه هاي سقف کاذب) بر روي آن متصل مي شود که خود اين اتصال ممکن است به گونه هاي مختلفي صورت گيرد.
وظيفه اصلي زيرسازي نگه داشتن سازه هاي سقف کاذب به سقف اصلي است. اين نگه داشتن به صورت افقي، عمودي، زاويه دار و قوسي است.
دو گونه زيرسازي وجود دارد:يکي براي سقفهاي آويزاني و ديگري ثابت.
روش اتصال زيرسازي از سقف اصلي به سقف کاذب به صورت دو خط عمود برهم بايد باشد و در موارد خاص به صورت زاويه دار مي تواند باشد.
نصب سقف کاذب به تنهايي خود پتانسيلي را مي طلبد که در توليد به نحوي ديگري اين نياز ديده مي شود.
در اجراء نيروي دروني افراد متخصص به کار اجراء شده روح مي بخشد که خود اين موضوع از اهميت ويژه اي برخوردار است.

انواع سقف کاذب
- گريليوم
- لوکسآلون
- دامپا
- پره اي
- تايل
- مشبک
- کناف
- سقفهاي ترکيبي
- پي وي سي
- اسپيس فريم
- كامپوزيت پانل آلومينيومي